مخلوط پارمزان و پودر سير با كره طعمي خاص و قوي به اين تست صبحانه مي‌دهد (كه البته مي توان از آن براي وعده هاي ديگر نيز استفاده كرد). من مارچوبه‌هاي ضخيم را به نازك ترها ترجيح مي‌دهم زيرا بيرون آنها برشته مي‌شود و درون آنها نرم و لطيف مي ماند. اگر فقط به مارچوبه هاي باريك دسترسي داريد، آنها را به جاي برويلر در يك تابه‌ي آب جوش همراه با روغن زيتون و نمك و فلفل بيندازيد و چند دقيقه بپزيد.    

تست نيمرو و مارچوبه با كره و پارمزان

    طرز تهیه: كره و پارمزان را به این صورت آماده کنید که در كاسه اي كوچك كره، پارمزان، پودر سير و نمك را مخلوط كنيد تا به شكل خمير در‌آيد.   سيني فر را روي رديف بالايي فر قرار دهيد. فر را روی حالت گریل قرار دهید تا گرم شود. كف سيني فر را فويل بيندازيد.   مارچوبه ها را در سيني فر بچينيد و كمي روغن و نمك و فلفل روي آنها بريزيد. سيني را كمي تكان دهيد تا روغن و نمك و فلفل به همه جاي مارچوبه ها برسد. سپس به مدت 6 تا 8 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم شوند و در نيمه ي زمان پخت يك بار سيني را تكان دهيد.   روي هر قطعه تست كره پارمزان بماليد. نان‌ها را طبق دستور اوليه برشته كنيد. مارچوبه ها را روي نان ها قرار دهيد.   در يك تابه ي بزرگ نچسب كره را روي شعله‌ي متوسط بالا آب كنيد. تخم مرغ ها را نيمرو كنيد به طوري كه سفيده ي آنها ببندد و زرده هنوز شل باشد (3 تا 4 دقيقه). روي هرتست يك تخم مرغ بگذاريد و با فلفل قرمز و نمك پولكي و فلفل سياه تازه ساييده تزيين كنيد.