این روزها خیلی ها دنبال دستور غذا با مارچوبه هستن. یکی از غذاهای سالم و خوشمزه ای میشه تهیه کرد پاستا پستو با مارچوبه است. همون طور که میدونید در تهیه سس پستو از نوعی سبزی (معولا ریحان)، کمی مغز، روغن زیتون و پنیر پارمزان تهیه میشه. در این دستور ولی به جای ریحان از مارچوبه استفاده شده.

طرز تهیه پاستا با مارچوبه و سس پستو

انتهای مارچوبه ها را جدا کنید و دور بیندازید. مارچوبه ها را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس داخل آب جوش بریزید و پس از 1 - 2 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید.

  پاستا

سر مارچوبه ها را کنار بگذارید و بقیه قسمت های مارچوبه را داخل میکسر بریزید سپس بادام زمینی، پنیر رنده شده، آبلیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا سس پستو یکدست شود.

پاستا

پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید. سپس سس پستو و سرهای مارچوبه را با پاستای آبکشی شده مخلوط کنید. مقداری پنیر روی آن بپاشید و سرو کنید.

نکته ها:

- شاخه ‌های مارچوبه تازه راست و نرم و سبز روشن است.

- اگر فلس‌ های نوک آن باز باشد یعنی گیاه کهنه شده است.

- برای نگهداری مارچوبه آن را در پارچه ای مرطوب بپیچید و در یک کیسه ی پلاستیکی قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

- در این غذا میتوانید از انواع پاستاهای فرمی هم استفاده کنید. - میتوانید مقداری مرغ هم به پاستا اضافه کنید. کافی است سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد کنید و با ادویه در روغن تفت دهید.