سوپ گوجه انواع مختلفی دارد. نوع معمول سوپ گوجه با برنج یا ورمیشل تهیه میشود. نوع دیگر آن هم که رایج است سوپ جو قرمز است که در آن از گوجه یا رب گوجه استفاده میشود. اما در اینجا طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست را خواهید خواند که بسیار ساده و خوشمزه است. با تفت دادن تکه های نان تست، نان برشته ای به اسم کروتان درست میشود که بسیار ترد است و روی سوپ گوجه شما عالی میشود. کروتان را به صورت آماده هم میتوانید تهیه کنید ولی نان کروتان خانگی ترد تر است.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست:

 روغن زیتون یا روغن مایع را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس سیرهایی که ریز خرد کرده اید را اضافه کنید.

سوپ

گوجه فرنگی را پوست بگیرید ( گوجه فرنگی ها را 1 دقیقه در اب جوش بریزید سپس داخل ظرف اب سرد بیندازید تا پوست شان به راحتی جدا شود ). گوجه فرنگی های پوست گرفته را خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه نمایید.

سوپ

چند دقیقه گوجه فرنگی ها را تفت دهید. سپس آب مرغ و سبزی ریحان یا پونه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید. به مدت 25 دقیقه بگذارید سوپ به ارامی بجوشد.

در این فاصله نان تست را آماده کنید. نان های تست را به شکل مکعبی خرد کنید . داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و نان ها را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. طرف دیگر نان ها را نیز طلایی کنید.

سوپ

پس از 25 دقیقه که سوپ جوشید باید نان های تست را اضافه کنید. با حرارت کم اجازه دهید نان ها 5 دقیقه در داخل سوپ بجوشند.

پس از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. 10 دقیقه به سوپ گوجه فرنگی و نان تست استراحت دهید سپس در ظرف بکشید و با ریحان و پنیر پارمزان رنده شده تزیین و سرو کنید.

نکته: اگر دوست دارید نان ها ترد باشند، آنها را بعد از پخت روی سوپ بریزید و بلافاصله سرو کنید.