جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه اینترنتی اروند کالا فروش پوشاک برند



 

سوپ شیر و خامه

 

سوپ جو و قارچ

 

جو 1/2 لیوان  .  قارچ خرد شده 2 لیوان  .  هویج 3 عدد  .  شیر 1 لیوان

جعفری خرد شده 1/2 لیوان  .  سینه مرغ 1 عدد  .  خامه 5 قاشق غذاخوری

سیر 3 حبه  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

 

طرز تهیه : درون قابلمه ای 4 لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

 

پس از این مدت زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

 

نکته ها : میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.

 

بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 162,268
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , ,

خواص فوق العاده پای مرغ پای مرغ پخته سوپ پای مرغ و سبزیجات سوپ مرغ و برنج خامه ای سوپ نودل و مرغ رژیمی سوپ ذرت و سیب زمینی سوپ قارچ و نودل خامه ای

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها