جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » دسر » دسر پاناکوتا قهوه


 

پاناکوتا کاکائویی

 

پاناکوتای قهوه

 

خامه صبحانه 2 لیوان  .  شیر 1/2 لیوان  .  شکر 1/2 لیوان  .  پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری

پودر نسکافه یا قهوه فوری 2 قاشق چایخوری  .  پودر قند 1 قاشق چایخوری

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری  .  آب جوش 1/2 لیوان  .  پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

 

پاناکوتای قهوه

 

طرز تهیه : داخل کاسه ای 4 قاشق پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین نرم شود ( چند دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود ).

 

پاناکوتا

 

درون قابلمه ای شکر ، شیر و خامه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند سپس وانیل را اضافه نمائید ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ؛ مواد را نصف کنید و در 2 قابلمه جداگانه بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو و نصف ژلاتین را اضافه کنید و نصف دیگر ژلاتین را به قابلمه دیگر اضافه کنید.

 

پاناکوتا

 

داخل لیوان لایه لایه از مایه پاناکوتا بریزید ، هر لایه ای که ریخته شد 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید ( در این مدت میتوانید مایه پاناکوتا را روی حرارت بخار اب گرم نگهدارید ).

 

پاناکوتا

 

پودر قهوه فوری را با 1 قاشق چایخوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس 1 قاشق ژلاتین را حل کنید و به آن اضافه نمایید ؛ لایه آخر را با قهوه ای که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خنک و اماده سرو شود.

 

نکته : میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید اما بهترین نوع قهوه برای روی پاناکوتا قهوه اسپرسو میباشد.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 92,203
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , ,

پاناکوتا وانیلی با سس انبه کیک دسر پاناکوتا شکلاتی دسر سیب و کرم بروله ژله میوه ای دسر پاناکوتا شکلاتی دسر ژله هلو دو رنگ ژله سورپرایز مدل قلب

چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها