شنیتسل گوشت با سس سفید
گوشت قرمز 400 گرم . تخم مرغ 2 عدد . شیر 1/2 لیوان
آرد سفید 2 لیوان . پودر سیر 1 قاشق چایخوری . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
سس سفید
خامه 1/4 لیوان . آرد 4 قاشق غذاخوری . شیر 1 لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : گوشت را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود ( دقت کنید که گوشت را بیش از حد نکوبید ).
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کنید ، 2 لیوان ارد را داخل بشقاب بریزید و با پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید ؛ تکه های گوشت را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ بزنید و مجدد در آرد بغلطانید و در تخم مرغ بزنید ( این عمل را باید 2 بار تکرار کنید تا گوشت خوب پوشش داده شود ).
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، به نوبت شنیتسل را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ و طلایی شود ، طرف دیگر را نیز به همین صورت سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی یا توری بگذارید تا روغن اضافی اش برود ( دقت کنید که حرارت بیش از حد کم یا زیاد نباشد ).
برای تهیه سس ماهبتابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید ، 4 قاشق غذاخوری آرد داخل ماهیتابه بریزید و کمی روی حرارت ملایم هم بزنید سپس 4 قاشق غذاخوری از روغنی که گوشت را در آن سرخ کرده اید به آرد اضافه کنید و 2 -3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود.
در این مرحله خامه و شیر را کم کم اضافه کنید و همچنان روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود ، در انتهای کار نمک و فلفل سس را اندازه کنید ، سس را روی شنیتسل گوشت بریزید و همراه با پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و ... سرو کنید ( برای رقیق کردن سس از شیر استفاده کنید ).
دیدگاه های ثبت شده
با تشکر از زحمات شما
با تشکر از زحمات شما
ممنون پرستو جان 🙂
عالی بود. دستتون درد نکنه بابت این آموزش کامل و تصاویر ارائه شده که گویای کامل مطالب نیز هست.
ممنون راحله جان ، امیدوارم خوشت بیاد 🙂