جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »خانه و خانه داری » ترفندهای آشپزی » آموزش تمیز کردن ماهی قزل آلا


                                                    

پاک کردن ماهی

 

تمیز کردن ماهی قزل آلا

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

ماهی را به پشت قرار دهید ، کمی پشت ماهی را با دست فشار دهید تا استخوان از گوشت جدا شود ، این روش در ماهی قزل الای تازه کاربرد دارد چون گوشت ماهی کمی سفت است اما در ماهی یخ زده و فروشگاهی نیازی به فشار نیست چون استخوان اصلی به راحتی جدا میشود.

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

از انتهای ابشش انگشت دست تان را زیر استخوان ماهی قرار دهید و ارام و با دقت تا دم ماهی بکشید.

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

با حرکت انگشت شما استخوان اصلی از گوشت جدا میشود ، چون تیغ های ماهی قزل آلا نرم است اسیبی به دست شما نمیرسد.

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

پس از جدا شدن استخوان ماهی میتوانید با دست استخوان را از دم و زیر ابشش بکنید یا با چاقو ببرید ، ماهی شما اکنون اماده طبخ میباشد.

 

نکته : اگر میخواهید پولک ماهی را جدا کنید باید قبل از خارج کردن استخوان اینکار را انجام دهید ، چاقو را از دم به طرف سر ( خلاف جهت رویش پولک ) ارام ارام بکشید تا پولک ها کنده شوند ، پولک های ماهی قزل الا بسیار ریز میباشند و خارج کردن انها بسیار اسان است.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 29,403
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

ماهی سالمون و سس سالسا آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها