» آموزش تمیز کردن ماهی قزل آلا

Translate to Englishپرینت مطلب

                                                    

پاک کردن ماهی

 

تمیز کردن ماهی قزل آلا

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

ماهی را به پشت قرار دهید ، کمی پشت ماهی را با دست فشار دهید تا استخوان از گوشت جدا شود ، این روش در ماهی قزل الای تازه کاربرد دارد چون گوشت ماهی کمی سفت است اما در ماهی یخ زده و فروشگاهی نیازی به فشار نیست چون استخوان اصلی به راحتی جدا میشود.

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

از انتهای ابشش انگشت دست تان را زیر استخوان ماهی قرار دهید و ارام و با دقت تا دم ماهی بکشید.

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

با حرکت انگشت شما استخوان اصلی از گوشت جدا میشود ، چون تیغ های ماهی قزل آلا نرم است اسیبی به دست شما نمیرسد.

 

پاک کردن ماهی قزل آلا

 

پس از جدا شدن استخوان ماهی میتوانید با دست استخوان را از دم و زیر ابشش بکنید یا با چاقو ببرید ، ماهی شما اکنون اماده طبخ میباشد.

 

نکته : اگر میخواهید پولک ماهی را جدا کنید باید قبل از خارج کردن استخوان اینکار را انجام دهید ، چاقو را از دم به طرف سر ( خلاف جهت رویش پولک ) ارام ارام بکشید تا پولک ها کنده شوند ، پولک های ماهی قزل الا بسیار ریز میباشند و خارج کردن انها بسیار اسان است.

 

بازدید : 24,242 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : ترفندهای آشپزی
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


لوبياي جادويي قالب كوكو و تخم مرغ قالب فانتزي تخم مرغ زيپ پك اسپري مركبات سير خردكن ساعت نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ساعت و ایینه
مقنعه و شال مانتو پاييزه رنوس حشره كش برقي riddex گلدماسك خاويار شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي گوشواره لاله گوشي انگشتر فروهر اصل
چسب فرم دهنده سینه برلیفتس نگهدارنده روسری و شال قالب کیک سیلیکونی Cupcake Secret منقل مسافرتی CHILL & GRILL برس رنگ مو touch beauty
بالاي صفحه