» کباب ترش ( گیلان )

Translate to Englishپرینت مطلب

 

کباب ترش گیلان

 

کباب ترش

 

گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم . گردوی چرخ شده 100 گرم

رب انار 3 قاشق غذاخوری  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  روغن زیتون یا مایع 1/2 لیوان

جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون 3 قاشق خرد شده  نمک.فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه : درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده  ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

 

روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود ، پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

 

سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ).

 

کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.

 

بازدید : 40,186 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای محلی
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت

چاي لاغري قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب فانتزي تخم مرغ زيپ پك اسپري مركبات سير خردكن چاي جنسينگ چسب لاغري slim patch ست خياطي همه كاره قلم لكه گير لباس
مقنعه و شال تي شرت ويژه ماه محرم مانتو پاييزه رنوس كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra پيراهن جادويي ماريانا ادكلن ساعت عينك حشره كش برقي riddex
لوبياي جادويي ساعت ديواري گلدماسك خاويار لاك ابرو شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي
بالاي صفحه