پارفیتها، انواعی از دسرهای خنک و تابستانی هستند که از لایههای مختلف بستنی، ماست، خامه، ژله، آجیل، گرانولا و میوه تشکیل میشوند. این دسرهای خوشمزه را میتوانید با چند لایه محدود مانند ماست، میوه و گرانولا درست کنید و به عنوان میانوعده یا صبحانهای سالم میل کنید. همچنین میتوانید آن را با لایههای مختلف خامه، بستنی، میوه، آجیل و ژله درست کنید و در مهمانیها سرو کنید.
پارفیت کیوی و آناناس، یک دسر فوقالعاده و خوشمزه است که روزتان را میسازد. استفاده از میوههای استوایی آناناس و کیوی در پارفیت، آن را به بمب ویتامین و مواد معدنی تبدیل میکند. آناناس سرشار از ویتامین ث، ویتامین آ، ویتامینهای ب، کلسیم، آهن و منیزیم است که برای سلامتی مفید هستند. کیوی نیز دارای مقدار زیادی ویتامین، املاح معدنی و آنتیاکسیدان است که موجب کاهش غلظت خون، جلوگیری از تنگی عروق و سکته قلبی و بهبود عملکرد سیستم گوارش میشوند. این دسر خوشمزه و مقوی را میتوانید در یک چشم بهم زدن درست کنید و از خوردنش، لذت ببرید.
طرز تهیه پارفیت کیوی و آناناس
مرحله اول
ابتدا پنیر خامهای، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسهای بریزید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرمگرفته را به آنها اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مرحله دوم
آناناس و کیوی را خرد کنید. در ادامه داخل لیوان دسر را لایه لایه با کرم خامهای، میوههای خردشده و مغز گردو پر کنید. دسر پارفیت کیوی و آنانس شما آماده است.
نکات طلایی در تهیه پارفیت کیوی و آناناس
-هنگامی که مواد را داخل لیوان دسر میریزید همه آنها باید سرد باشند.
-در صورت تمایل میتوانید از تکههای ژله داخل این دسر استفاده کنید.
سخن آخر
پارفیتها، دسرهای خنک و تابستانی هستند که از لایههای مختلف بستنی، ماست، خامه، ژله، آجیل، گرانولا و میوه دست میشوند. پارفیت کیوی و آناناس، یک دسر فوقالعاده و خوشمزه است که دلیل داشتن میوههای تازه، آن را به بمبی از ویتامین و مواد معدنی تبدیل میکند.
برای درست کردن این دسر ابتدا باید پنیر خامهای، شکر و اسانس وانیل را مخلوط کنید و بزنید. سپس، خامه فرمگرفته را به مواد فوق اضافه کنید. در ادامه نیز لیوان دسر را لایه لایه با کرم خامهای، میوههای خردشده و گردو پر کنید. به همین راحتی دسر خوشمزه و هیجانانگیزتان آماده میشود.
دیدگاه های ثبت شده
سلام ، میخواستم بدونم چه نوع خامه ای باشه ؟
سلام ، خامه پاستوریزه یا هر نوع خامه ساده ای که در دسترس دارید ، نیازی به فرم دادن خامه نیست 🙂
نیلوفر جون ب دقیق اندازه بده..چقدر خامه ؟چقدر شیر یا نشاسته ؟
مژی جون من که دقیق گفتم ! … منظور از پیمانه همون لیوانه عزیزم:d