شیرینی بادامی

شیرینی وانیلی هلالی

آرد 1 لیوان  .  زرده تخم مرغ 1 عدد  .  کره یا روغن جامد 1/2 لیوان  .  بادام زمینی بدون پوست 1/2 لیوان

پودر قند 1/2 لیوان  .  اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری  .  شکر ریز 1/4 لیوان  .  نمک 1/8 قاشق چایخوری

شیرینی بادامی

طرز تهیه : فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

زرده تخم مرغ ، پودر قند و کره یا روغن جامد نرم شده را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس خمیر بادام زمینی ( بادام زمینی ها را 10 دقیقه در اب بجوشانید سپس اسیاب کنید ) ، آرد ، نمک و اسانس وانیل را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

شیرینی بادامی

پس از 15 دقیقه خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه پهن نمایید سپس با قالب هلالی قالب بزنید ( میتوانید با دست نوارهایی از خمیر ببرید و به شکل هلال درآورید ).

ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ قرار دهید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 - 12 قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید و در شکر بزنید.