سالاد سبز چند مغز با کروتان

سالاد سبز چند مغز با کروتان

این سالاد با هر غذایی جور درمی آید. من از کروتان حاضری استفاده کردم تا کارها ساده تر شود اما اگر بخواهید می توانید خودتان مکعب های مزه دار شده ی نان را با کمی روغن در دمای 200 درجه سانتیگراد برشته کنید تا طلایی و ترد شود.

سالاد سبز چند مغز با کروتان

طرز تهیه: تخم آفتابگردان را در ماهیتابه ای ریخته و روی شعله ی ملایم چند دقیقه حرارت دهید، تا زمانی که تُست شود و جلزولز کند. آن را در بشقابی ریخته و بگذارید سرد شود. سیر را له کرده در کاسه یا شیشه ی کوچکی بریزید. به آن روغن، سرکه، خردل، عسل، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کرده تا وینیگرت (سس سرکه) غلیظی بدست آید.

آووکادو را نصف کنید، هسته ی آن را در آورده و پوست آن را بگیرید. اگر می خواهید این کار را از قبل انجام دهید، کمی آب لیمو روی برش های آووکادو بریزید تا سیاه نشوند. سپس آن را با کیسه فریزر بپوشانید و در یخچال بگذارید.

سبزی ها را در کاسه بزرگی ریخته و آووکادو، کروتان و مغز تخمه های خنک شده را به آن اضافه کنید، سس را روی آن بریزید. آنقدر سس بریزید که همه ی مواد پوشانده شوند و سپس بلافاصله آن را سرو کنید.