خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
ترشی و شور | ترشی سیر - طرز تهیه سیر ترشی تند و معطر

» سیر ترشی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

ترشی سیر

 

سیر ترشی

 

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون )

 

طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

 

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

 

شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

 

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

 

میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

 

بازدید : 46,430 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : ترشی و شور
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


ادكلن زنانه چنس شانل ست خياطي همه كاره پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات تخم‌مرغ پز مدل سوسیس كيسه پخت سيب زمينی در ماکروفر مونوپاد ماساژور دلفيني
چاي لاغري كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra ساعت قالب فانتزي تخم مرغ آسان نوش قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك قلم لكه گير لباس
لاك ابرو انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه