» سیر ترشی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

ترشی سیر

 

سیر ترشی

 

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون )

 

طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

 

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

 

شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

 

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

 

میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

 

بازدید : 40,407 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : ترشی و شور
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


حراجی فروشگاه
سفيد كننده بدن  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه