» سیر ترشی

چاپ صفحه Translate to English

 

ترشی سیر

 

سیر ترشی

 

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون )

 

طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

 

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

 

شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

 

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

 

میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

 

بازدید : 29,977 | نويسنده : نيلوفر بانو | دسته : ترشی و شور
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،
هاست
ديدگاه» مشاهده تمام ديدگاه هاي سايت


 قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك بهترين روش براي پلمپ كيسه هاي فريزر و نايلون درب كنسرو بازكن برقي چاقوي همه كاره counter pro درپوش نگهدارنده جادويي ست ماهيتابه ضدخش spiderpan كارواش خانگي همه كاره جت ميني كيسه كم حجم كننده  وكيوم بگ ظرف غذاي جادويي بچه
ساعت 2014 نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره گن مردانه عینک های جدید گوشواره لاله گوش ساعت و آینه دكوراتيو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي
ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم سفيد كننده بدن بهداشتي استيكر مارك ناخن فندك طرح دوربين سوني sony كيف آلوما والت اصل حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت

ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان

بالاي صفحه