خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
پای و تارت | پای سیب - طرز تهیه پای سیب گام به گام تصویری

» پای سیب

Translate to Englishپرینت مطلب

 

تارت سیب

 

 خمیر پای سیب

 

آرد 500 گرم . شیر یا آب سرد 15 قاشق غذاخوری . وانیل۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ۱/۸ قاشق چایخوری . شکر ۳ قاشق غذاخوری . کره ۲۵۰ گرم . زرده تخم مرغ ۱ عدد

 

داخل پای سیب

 

سیب 5 عدد . دارچین ۱ قاشق چایخوری . جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر 1/2 پیمانه . کره ۱ قاشق غذاخوری . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

 

تارت سیب

 

طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، قالب مخصوص پای را با کره خوب چرب کنید.

 

برای خمیر پای آرد را با شکر ، وانیل و نمک مخلوط کنید سپس کره سرد و سفت را به تکه های کوچک ببرید و داخل ارد بریزید و با نوک انگشتان کره را با آرد مخلوط کنید سپس شیر سرد یا آب سرد را اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید تا خمیر ترد و شکننده ای به دست اید.

 

تارت سیب

 

خمیر را از اطراف به طرف مرکز ظرف جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند ، در ورز دادن خمیر زیاده روی نکنید تا خمیر سفت نشود ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند ، خمیر را به دو  قسمت تقسیم کنید.

 

تارت سیب

 

روی سطح کار ارد بپاشید ، یک قسمت از خمیر را با وردنه خوب پهن کنید تا به اندازه قالب شود ، خمیر را ارام با وردنه بردارید و روی قالب قرار دهید ، خمیر را داخل قالب خوب پهن کنید و دیواره های قالب را نیز با خمیر بپوشانید.

 

برای اماده سازی مواد داخل پای ، سیب ها را پوست گرفته و بصورت تکه های نازک برش بزنید سپس با 1 قاشق شکر ، دارچین ، جوز هندی ، آبلیمو و کره خوب مخلوط کنید.

 

تارت سیب

 

تمام سیب های اماده شده را داخل ظرف و روی خمیر بریزید ، خمیر دوم را با وردنه خوب پهن کنید و نوارهای باریکی از ان دراورید و بصورت یکی در میان روی سیب ها قرار دهید تا حالت بافت پیدا کند ، گوشه های نوارهای خمیری را به دیواره قالب بچسبانید و اضافی ان را بگیرید.

 

تارت سیب

 

یک زرده تخم مرغ را بزنید و با برس اشپزی روی خمیرها بمالید ، پای را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شده و پای پخته شود.

 

پس از پخت اجازه دهید پای سرد شود سپس پای سیب ترد و خوشمزه را برش بزنید و همراه با بستنی یا سس شکلاتی سرو نمائید.

 

بازدید : 98,611 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : پای و تارت
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


ادكلن زنانه چنس شانل ست خياطي همه كاره پد مخصوص اتو کشی آیرون اکسپرس اسپري مركبات سير خردكن خردكن رشته‌اي ميوه و سبزيجات تخم‌مرغ پز مدل سوسیس كيسه پخت سيب زمينی در ماکروفر مونوپاد ماساژور دلفيني
چاي لاغري كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra ساعت قالب فانتزي تخم مرغ آسان نوش قالب كوكو و تخم مرغ چاقوی نانو زيپ پك قلم لكه گير لباس
لاك ابرو انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي گلدماسك خاويار شابلون ابرو شابلون خط چشم رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي لوبياي جادويي ساعت ديواري
بالاي صفحه