کیک مافین شکلاتی

مافین

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

داخل کاسه ای آرد ، پودر قند یا شکر ، پودر کاکائو  ، نمک ، جوش شیرین و کمی وانیل را مخلوط کنید سپس تمام این مواد را الک نمایید تا یکدست شوند.

مافین

قهوه را آماده کنید ( برای تهیه قهوه باید 2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید ) سپس قهوه را با سرکه و روغن مخلوط نمایید.

مخلوط قهوه را پس از اینکه کمی خنک شد به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط نمایید ( تا حدی مخلوط کنید که مواد باهم ترکیب شوند ، نیازی به هم زدن زیادی نیست ).

مافین

کاغذهای مافین را داخل قالب های مافین قرار دهید و تا 2/3 هر کاغذ از مایه کیک بریزید.

قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید و پس از این مدت تست کنید ( خلال چوبی را داخل کیک بزنید اگر تمیز بیرون امد کیک پخته است ) ، مافین ها را پس از پخت از فر و قالب خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند.

مافین

تهیه کرم روی مافین : زرده های تخم مرغ ، شیر و عسل را داخل قابلمه ای بریزید و خوب با همزن دستی بزنید تا یکدست شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و آرام هم بزنید تا کرم غلیظ شود ( دقت کنید که کرم نجوشد ، اگر شروع به جوشیدن کردن از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).

پس از اینکه کرم غلیظ شد مقداری شکلات تخته ای را داخل کرم بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود سپس کرم را کناری قرار دهید تا خنک شود و به دمای محیط برسد.

مافین

کره را از 1 ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا غلیظ و خامه ای شود سپس مواد کرم را که خنک شده است به کره زده شده اضافه کنید و 3 دقیقه با همزن بزنید تا مواد کرم خوب باهم ترکیب شوند.

کرم را داخل قیف بریزید و روی مافین ها را با این کرم پوشش دهید ، با شکلات تخته ای میتوانید طرح هایی ایجاد کنید و روی مافین قرار دهید ، مافین را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه چای یا قهوه سرو کنید.