خريد vpn فیلترشکن خريد vpn خريد vpn کریو
آموزش تزیین کیک و شیرینی و دسر | خمیر تزیین کیک مارسیپان - طرز تهیه خمیر مارزیپان مخصوص تزیین کیک

» آموزش خمیر تزیین کیک مارزیپان

Translate to Englishپرینت مطلب

 

خمیر مارسیپان تزئین کیک

 

خمیر تزئینی کیک مارزیپان

 

بادام شیرین یا بادام زمینی 500 گرم  .  پودر قند 500 گرم  .  عسل 5 قاشق غذاخوری

اسانس بادام تلخ 1 قاشق چایخوری  .  رنگ مجاز خوراکی به مقدار دلخواه

 

خمیر مارسیپان 

 

طرز تهیه : بادام ها را درون آب جوش بریزید و 5 دقیقه صبر کنید سپس پوست آنها را جدا نمائید ، بادام های پوست گرفته و سفید را کاملا خشک کنید.

 

خمیر مارسیپان

 

بادام ها را با میکسر بزنید یا چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید سپس پودر قند و اسانس بادام تلخ را اضافه نمائید و مجدد بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

 

خمیر مارسیپان

 

پس از مخلوط شدن پودر قند و بادام و یکدست شدن انها باید مخلوط عسل در نصف فنجان آب جوش را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن با دست خمیر را خارج کنید و کمی ورز دهید تا آماده شود.

 

خمیر مارسیپان

 

خمیر مارزیپان را میتوانید با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های دلخواه در آورید ؛ خمیر را تا زمان مصرف ( تزئین روی کیک ) درون کیسه فریزر نگهداری نمائید و بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن خمیر ان را داخل یخچال قرار دهید و در کمتر از چند روز مصرف کنید.

 

این خمیر را مبتوانید هم برای پوشش کامل کیک استفاده کنید یا اینکه روی کیک را با خمیر فوندانت پوشش دهید سپس با خمیر مارزیپان بخش های تزیینی کوچک روی کیک را آماده کنید.

 

 

بازدید : 51,620 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : آموزش تزیین کیک و شیرینی و دسر,تنقلات
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


چاي لاغري قالب فانتزي تخم مرغ قالب كوكو و تخم مرغ زيپ پك چاقوی نانو اسپري مركبات سير خردكن آسان نوش ست خياطي همه كاره قلم لكه گير لباس
مقنعه و شال تي شرت ويژه ماه محرم مانتو پاييزه رنوس كــــلاه اسپرت نيم تنه فرم دهنده MI bra پيراهن جادويي ماريانا ادكلن ساعت عينك حشره كش برقي riddex
لوبياي جادويي ساعت ديواري گلدماسك خاويار لاك ابرو شابلون خط چشم شابلون ابرو رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي انگشتر فروهر اصل گوشواره لاله گوشي
بالاي صفحه