بورانی اسفناج

بورانی اسفناج و آرتیشو

پنیر خامه ای 1 لیوان  .  ماست 1 لیوان  .  کره 1 قاشق غذاخوری  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 1 حبه

آرتیشو خرد شده 1 لیوان  .  پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان  .  اسفناج پخته 1 لیوان

بورانی اسفناج

طرز تهیه : قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای ، ماست ، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد کم کم یکدست شوند ؛  آرتیشو را تمیز کنید و بشویید و خرد نمایید ؛ پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

بورانی اسفناج

پس از اینکه ماست و مواد دیگر یکدست شدند میتوانید اسفناج پخته ، پیاز داغ ، سیر رنده شده و آرتیشو خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ، هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید ( استفاده از سیر سلیقه ای میباشد ).