ما معمولا با شنیدن سوپ یاد غذایی شل و بی مزه می افتیم که در دوران بیماری مصرف میشود. درست است که خوردن سوپ به کسانی که سرما خورده اند یا جراحی دندان انجام داده اند توصیه میشود اما این خوراک مقوی کاربردهای دیگری هم دارد. به ویژه در فصل های سرد سال یک سوپ خوشمزه میتواند جای شام سبکی را هم برای شما پر کند. البته معمولا سوپ به عنوان پیش غذا برای باز کردن اشتها سرو می شود. محبوبیت این غذا به دلیل تقویت کنندگی بدن و هم چنین هضم راحت آن است. سوپ تنوع بسیاری دارد که یکی از آن ها سوپ قارچ و هویج است.

سوپ قارچ و هویج به خاطر دارا بودن سبزیجات مقوی بسیار مفید و پرطرفدار است. به علاوه رنگ زیبای آن به سفره شما زیبایی خاصی می بخشد. همچنین بخاطر ترکیب قارچ، هویج و شیر طعم ملایم و خوشایندی دارد. سوپ قارچ و هویج از سوپ های مجلسی به شمار می رود که تهیه آن برای میهمانی و مجالس نه تنها سخت و وقت گیر نیست، بلکه جلوه خاصی به ضیافت شما می دهد. برای آموزش این غذای خوشمزه با ایران کوک همراه باشید.

 

طرز تهیه سوپ قارچ و هویج

 

مرحله اول:

پیاز، هویج و قارچ را به خوبی بشویید. پیاز و هویج را رنده کنید و سپس قارچ ها را خرد نمایید. البته این مرحله کاملا سلیقه ای است و میتوانید به هر شکل که دوست دارید سبزیجات را برش بزنید.

مواد اولیه سوپ قارچ و هویج

مرحله دوم:

یک قابلمه بردارید. داخل قابلمه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله سوم:

پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ ها نیز نرم شوند.

تفت دادن قارچ و هویج

مرحله چهارم:

آب را داخل شیر بریزید و مخلوط کنید. سپس به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید. حرارت را بالا ببرید تا سوپ شروع به جوشیدن کند.

جوشیدن سوپ قارچ و هویج

مرحله پنجم:

سپس نمک، فلفل و مقداری پودر عصاره گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. در صورت تمایل میتوانید به جای عصاره گوشت، از نصف لیوان آب گوشت استفاده کنید.

نمک و فلفل

مرحله ششم:

کره را روی حرارت آب کنید و داخل کاسه ای بریزید. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس این سس را به سوپ اضافه و حرارت را ملایم کنید تا سوپ جا بیفتد. حل کردن آرد در کره به این علت است که کره جلوی گلوله شدن آرد را میگیرد.

آرد و کره

پس از آماده شدن سوپ را داخل ظرف بریزید و داغ سرو کنید.

 سرو سوپ قارچ

نکته ها:

-بدلیل وجود کره باید سوپ را سریع و بصورت داغ سرو کنید تا سرد و سفت نشود. میتوانید ظرف سوپ را داخل ماکروفر داغ کنید. سپس سوپ را داخل ظرف بریزید تا سوپ تان داغ بماند.

- سوپ قارچ و هویج همان طور که گفته شد با شیر تهیه می شود؛ اما اگر دوست دارید سوپ قارچ بدون شیر درست کنید سوپ قارچ و نودل گزینه مناسبی است.

-برخی در سوپ قارچ و هویج از بلغور جو یا گندم استفاده می کند اما طرز تهیه این سوپ با سوپ جو و قارچ کمی متفاوت است که آن را قبلا آموزش داده ایم.

-این سوپ بسیار خوش طعم است و طبق ذائقه خودتان هر ادویه ای که مایل باشید می توانید به سوپ اضافه کنید.

-در تهیه سوپ قارچ و هویج از مرغ استفاده نمی شود اما اگر مایل باشید در آن مرغ بریزید کافیست مقداری گوشت سینه مرغ را پخته و ریش ریش نمایید سپس در مرحله پنجم همراه با آب مرغ به سوپ اضافه کنید.

- اگر از طعم قارچ در سوپ لذت میبرید مژده ما به شما این است که سوپ قارچ انواع مختلفی دارد که بیشتر آن ها با خامه تهیه میشوند اما چند نوع سوپ قارچ بدون خامه هم تهیه می شود که سوپ پیازچه و قارچ نمونه ای از آن هاست.