جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروشگاه شیکسون



 

شیرینی قطاب

 

شیرینی قطاب

 

ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  کره 100 گرم  .  شکر 1 لیوان  .  آرد 3 لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده نصف لیوان  .  پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

پودر نارگیل نصف لیوان  .  پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  .  پودر پسته و پودر قند برای تزیین

 

شیرینی قطاب

 

طرز تهیه : کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید ( تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد ) ، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

 

شیرینی قطاب

 

تمام مواد خشک مخصوص داخل قطاب ( نصف لیوان شکر ، گردو خرد شده ، پودر دارچین ، پودر هل ، پودر نارگیل ) را با هم مخلوط کنید.

 

پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید ، داخل هر تکه خمیر حدود 1 قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.

 

شیرینی قطاب

 

تمام خمیرها را به همین روش آماده کنید ( میتوانید به جای پیچاندن لبه های خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید ) ، درون قابلمه روغن فراوان بریزید سپس تک تک قطاب ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

 

قطاب را در طول سرخ شدن خوب حرکت دهید تا تمام سطح قطاب برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قطاب ها را درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 61,873
برچسب‌ها, , , , , , , ,

شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا شیرینی کره ای

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها