جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو



 

نان فانتزی کشمشی

 

نان کشمشی

 

شیر ولرم 1 لیوان  .  آرد 4 لیوان  .  کره 100 گرم  .  شکر 1 لیوان  .  تخم مرغ 3 عدد  .  وانیل مقداری

ماست 1/2 لیوان  .  نمک 1/4 قاشق چایخوری  .  پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری  .  کشمش 1 لیوان

 

نان کشمشی فانتزی

 

طرز تهیه : پودر خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند ) ، تخم مرغ ها ، شکر ، کره آب شده ، ماست ، نمک ، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ( ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید ) سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.

 

نان کشمشی

 

پس از 1 ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید سپس کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر آماده را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید.

 

شیرینی کشمشی

 

خمیر را پس از 2 ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید ، مدت زمان 1-2 ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.

 

شیرینی کشمشی

 

نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید ، برای تزیین با کرم مخصوص باید 1 لیوان پودر قند را با 2 قاشق چایخوری آبلیمو و مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند سپس روی نان بدهید و با ترافل و … تزیین کنید.

 

نکته : خمیر باید نرم و ترد بوده و زیاده از حد خشک نباشد ، لیوان های آرد را سرخالی بگیرید ؛ در این کیک میتوانید از خرما ، گردو و … نیز استفاده کنید ، تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا باید به دمای اتاق برسند.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 26,820
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , ,

نان جو سبوس دار نان شیرینی کروسان فرانسوی نان کشمشی طلایی ایتالیایی نان شکم پر کالباس و تخم مرغ نان شیرینی گیلاس کیک چای لقمه ای کیک کشمش و آلو قیسی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها