کیک و بستنی هر دو جزو دسرهای خوشمزه و محبوب هستند و غیرممکن است کسی آنها را دوست نداشته باشد. صدالبته ترکیب این دو در یک دسر جدید، یک خوراکی سوپر خوشمزه میسازد که از خوردنش سیر نخواهید شد. امروز قصد داریم طرز تهیه دسر کیک بستنی توتفرنگی را آموزش دهیم. این دسر خنک و دلچسب، انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان در روزهای گرم تابستان است.
در این دسر خوشمزه از توتفرنگی تازه استفاده میشود و همانطور که میدانید این میوه سرشار از انواع ویتامین، مواد معدنی و آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدانها و پلیفنولها در توتفرنگی باعث محافظت از سلامت قلب و پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان میشوند. ویتامین ث موجود در توتفرنگی نیز به سلامت پوست و مو کمک میکند. همچنین توتفرنگی دارای مقدار زیادی فیبر است که باعث کاهش وزن و بهبود هضم میشود.
طرز تهیه کیک بستنی توتفرنگی
مرحله اول
قبل از هر کاری برگهای توتفرنگی را جدا کنید، آنها را بشویید و داخل آبکش بریزید تا آبشان برود.
مرحله دوم
کیک ساده را از وسط نصف کنید و نصف آن را کف قالب قرار دهید. سپس، چند توتفرنگی درشت را از وسط نصف کنید و آنها را به دیوارههای قالب بچسبانید.
مرحله سوم
بستنی را با همزن بزنید تا نرم شود. سپس، آن را با مقداری توتفرنگی که ریز خرد کردهاید، مخلوط کنید. بستنی را داخل قالب بریزید و البته دقت کنید توتفرنگیهایی که قبلا در دیوارههای ظرف چیدهاید، سر جای خود باقی بمانند. پس از ریختن بستنی در قالب، سطح آن را با قاشق کاملا صاف کنید.
مرحله چهارم
برش دوم کیک را روی بستنی قرار دهید. سپس قالب را 3 تا 5 ساعت ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی خوب بسته شود. بعد از چند ساعت قالب را از فریزر خارج کنید، برش بزنید و سرو کنید.
نکات طلایی در تهیه کیک بستنی توتفرنگی
-در تهیه این کیک بستنی میتوانید به جای توتفرنگی از میوههای دیگر استفاده کنید.
-هنگام تهیه این کیک بستنی میتوانید مقداری خامه داخل بستنی بریزید.
-برای تهیه این کیک بستنی بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید.
سخن آخر
کیک بستنی توتفرنگی، دسری سوپرخوشمزه است و به راحتی و در زمانی کوتاه میتوانید آن را در خانه درست کنید. این دسر خنک و جذاب، انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان در روزهای گرم تابستان است.
برای درست کردن دسر کیک بستنی توتفرنگی به یک کیک ساده نیاز دارید که میتوانید آن را در خانه درست کنید یا اینکه از بیرون تهیه کنید. قبل از هر کاری باید کیک را از وسط نصف کنید و یک نیمه آن را کف قالب قرار دهید. چند توتفرنگی درشت را از وسط نصف کنید و به دیوارههای قالب بچسبانید. سپس، بستنیها را با توتفرنگیهای خرد شده مخلوط کنید و آن را داخل قالب بریزید و بعد نصف دیگر کیک را روی قالب قرار دهید. به همین راحتی دسر کیک بستنی توتفرنگی را میتوانید درست کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام…عالی بود مرسی…فقط یه سوال متونم از مطالب آشپزیتون در سایت خودم استفاده کنم؟اجازه هست؟
ممنون ایرینا جان ، مشکلی نیست میتونی استفاده کنی ( آخر مطلب منبع رو بنویس عزیزم ) 🙂
سلام عزیز . وبت خیلی عالی هست . تبریک میگم . واقعا کدبانو هستی . تشکر و خسته نباشی
ممنون الهام جون … لطف داری خانومی 🙂