جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
فروش پوشاک برند فروشگاه اینترنتی اروند کالا



 

شیرینی محلی گردک 

 

شیرینی گردک

 

ارد برنج 300 گرم . ارد گندم 300 گرم . خاکه قند 300 گرم . زنجبیل 30 گرم

کره یا روغن جامد  300 گرم . بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری . زعفران دم کرده برای تزئین

 

شیرینی سنتی اگردک

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت اب کرده و خاکه قند را به ان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاکه قند در روغن حل شود.

 

ارد گندم ، ارد برنج ، بیکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط ارد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد اردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید.

 

انقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند.

 

پس از 2 ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی ارد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود.

 

کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.

 

پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید.

 

نکته ها : میتوانید خمیر را با قالب هایی که دارید قالب های متنوعی بزنید ، برای روی این شیرینی ها میتوانید علاوه بر زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات اب شده و … استفاده کنید.

 

این شیرینی های سنتی را در جای خشک و خنک میتوانید به مدت 6 ماه نگهداری کنید.

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 17,287
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

شیرینی کره ای شیرینی برنجی شیرینی هلالی فندقی شیرینی رولت مربایی شیرینی چیپسی فندقی شیرینی چوروس با سس شکلاتی بیسکوییت عروسکی هلو کیتی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها