جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » کوکو و کتلت » کوکوی اسفناج و قارچ سوخاری


 

کوکو اسفناج پنیری 

 

کوکو اسفناج و قارچ سوخاری

 

اسفناج 500 گرم  .  قارچ 1/2 پیمانه  .  پودر سوخاری 1/2 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد  .  پنیر چدار یا موزارلا 1/2 پیمانه  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

کوکو اسفناج پنیری

 

طرز تهیه :  فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، اسفناج ها را تمیز کنید ، بشوئید ، خشک کنید و پس از خشک شدن خرد کنید ، قارچ ها را نیز خرد کنید ؛ تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با ، اسفناج ، قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید.

 

درون ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و ته آن پودر سوخاری بپاشید ، روی پودر سوخاری کمی پنیر رنده شده بریزید سپس مخلوط اسفناجی که اماده کرده اید روی پنیر ها بریزید ، روی اسفناج ها نیز کمی پودر سوخاری بپاشید و باقی پنیرهای رنده شده را روی ان بریزید.

 

ظرف را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگرا روشن کرده اید به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ، پس از این مدت کوکوی اسفناج را از فر خارج کنید ، کمی که خنک شد برش بزنید و همراه با سالاد سرو نمائید.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 17,257
برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

بورانی اسفناج و پنیر خامه ای کتلت ذرت و گشنیز کوکوی کدو سبز مخصوص کوکو مارچوبه و موسیر کوکوی اسفناج پنیری کوکو کالباس و سبزیجات مخلوط نرگسی اسفناج

چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها