اسپرینگ رول مرغ و سبزیجات

اسنک

طرز تهیه : سیر و پیاز رنده شده ، مرغ چرخ کرده ، تخم مرغ ، هویج ، جعفری ، زنجبیل ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مواد مزه دار شوند.

خمیر فیلو را به صورت مربعی برش بزنید. قسمت پایینی خمیر مقداری از مواد بریزید سپس خمیر را رول کنید ( در زمان رول کردن گوشه ها را به داخل خمیر بدهید و در انتها با مقداری آب لبه ها را به هم بچسبانید ).

اسنک

تمام رول ها را به همین صورت آماده کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس رول ها را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند ( پس از 5 دقیقه برگردانید تا طرف دیگر رول نیز سرخ شود ).

پس از سرخ شدن رول ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی رول ها گرفته شود. سپس رول ها را همراه با سس دلخواه یا خامه ترش سرو کنید.

نکته : میتوانید این رول ها را بدون سرخ کردن آماده کنید. اطراف رول ها را چرب کنید و 30 دقیقه درون فر یا هواپز بگذارید تا طلایی شوند. به جای تخم مرغ میتوانید از پنیر و به جای خمیر فیلو از نان لواش میتوانید استفاده کنید.