ناگت

ناگت مخلوط گوشت و مرغ با سس خامه ای

ناگت

طرز تهیه : نان های تست را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، شیر را روی نان های تکه شده بریزید و مخلوط کنید تا شیر جذب نان ها شود سپس با دست نان ها را بفشارید و شیر اضافی را بگیرید ؛ گوشت چرخ کرده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، پیاز و سیر رنده شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به نان ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد یکدست شوند.

ناگت

پس از اینکه مایه ناگت خوب مخلوط و یکدست شد تکه هایی به اندازه گردو از مایه بردارید و داخل آرد سوخاری بغلطانید تا خوب به ارد آغشته شود ، تمام ناگت ها را به همین صورت آماده کنید و داخل ظرف بچینید.

ناگت

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل ماهیتابه بچینید و اجازه دهید تا سرخ و طلایی شوند ، برگردانید تا طرف دیگر ناگت ها هم سرخ شود ( برای سرخ کردن ناگت نیاز به اضافه کردن روغن زیادی نیست ).

ناگت

برای تهیه سس خامه ای قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون یا روغن مایع را بریزید تا داغ شود ، هویج و پیاز رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ، آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

پس از اینکه مخلوط شد خامه ، اب گوشت یا مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید سپس حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ؛ برای سرو ناگت ها را در ظرف بریزید و با سس خامه ای تزیین و سرو کنید.