» بادام بو داده عسلی

Translate to Englishپرینت مطلب

 

بادام بو داده

 

بادام بو داده عسلی

 

بادام شیرین 3 لیوان . عسل 1/4 لیوان . شکر 3 قاشق غذاخوری .  نمک و فلفل هر کدام 1/2 قاشق چایخوری

 

بادام بو داده

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ عسل را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس بادام ها را اضافه کنید ، روی بادام ها فلفل بپاشید و مخلوط کنید ، پس از اینکه بادام ها و عسل خوب به هم آغشته شدند ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

 

بادام بو داده

 

داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بادام های آغشته به عسل را  روی کاغذ پخش کنید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بادام ها برشته شوند.

 

بادام بو داده

 

بادام های برشته را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با شکر و نمک مخلوط کنید ، مجدد داخل سینی قرار دهید و کناری بگذارید تا خوب خنک و اماده مصرف شوند.

 

بازدید : 6,082 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : تنقلات
برچسب : ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


walar ساعت درب كنسرو بازكن برقي درپوش نگهدارنده جادويي سير خردكن Garlic Pro بستني ساز خانگي مجيك تل موي hot buns نيم تنه فرم دهنده MI bra ست خياطي همه كاره ادکلن
رخت آويز جادوويي wonder hanger جاكفشي جادويي  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ قالب جادويي زيپ پك (دستگاه وكيوم) اسپري مركبات كيف آلوما والت اصل جارو برقي فندكي ماشين water dancing
سفيد كننده بدن  پد ضد عرق مانتو پاییزه ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه