جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
ابکش سینک



 

بادام بو داده

 

بادام بو داده عسلی

 

بادام شیرین 3 لیوان . عسل 1/4 لیوان . شکر 3 قاشق غذاخوری .  نمک و فلفل هر کدام 1/2 قاشق چایخوری

 

بادام بو داده

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ عسل را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس بادام ها را اضافه کنید ، روی بادام ها فلفل بپاشید و مخلوط کنید ، پس از اینکه بادام ها و عسل خوب به هم آغشته شدند ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

 

بادام بو داده

 

داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بادام های آغشته به عسل را  روی کاغذ پخش کنید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بادام ها برشته شوند.

 

بادام بو داده

 

بادام های برشته را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با شکر و نمک مخلوط کنید ، مجدد داخل سینی قرار دهید و کناری بگذارید تا خوب خنک و اماده مصرف شوند.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 9,086
برچسب‌ها, , , , , , ,

بادام هندی بو داده فلفلی

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها