» برنج مخلوط سبزیجات ( چینی )

Translate to Englishپرینت مطلب

 

برنج مخلوط سبزیجات 

 

برنج مخلوط سبزیجات چینی

 

برنج 2 لیوان . روغن 3 قاشق غذاخوری . فلفل دلمه ای 1 عدد

هویج 2 عدد . فلفل سبز 3 عدد . پیاز 1 عدد . سیر 2 عدد . پیازچه 2 عدد

گوشت پخته 100 گرم . سس سویا 2 قاشق غذاخوری . نمک.فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : گوشت را با اب ، کمی نمک ، فلفل و 1 حبه سیر بگذارید بپزد تا ابش تمام شود سپس گوشت را تکه تکه کنید و کناری بگذارید.

 

برنج را از 1 ساعت قبل در کمی اب و نمک خیس کنید سپس برنج را ابکشی نمائید ( برنج را با مقدار زیادی اب و کمی نمک بگذارید بجوشد ، وقتی برنج کف کرد دانه ای از برنج را بین دو انگشت بفشارید ، اگر اطراف له شد و مغزش کمی خام بود برنج اماده ابکش کردن است).

 

فلفل سبز و فلفل دلمه ای ، پیازچه و هویج را ریز خرد کنید ، درون قابلمه روغن بریزید و سیر و پیاز و زنجبیل رنده شده را درون ان کمی تفت دهید سپس تمام سبزی های خرد شده را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و بمدت 5 دقیقه سبزی ها را تفت دهید تا کمی نرم شوند ( سبزی ها باید کمی ترد بمانند ).

 

درون قابلمه برنج ابکش شده را با گوشت پخته تکه شده ، سبزی های تفت خورده  ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس سس سویا و چند قاشق اب را نیز به برنج اضافه کنید و به مدت 10 – 15 دقیقه بگذارید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

 

نکته : برنج چینی با طعمی نیمه خام مصرف میشود ، اگر دوست دارید طعم خامی داشته باشید برنج را 5 دقیقه دم کنید اما اگر به ذائقه ایرانی توجه دارید برنج را در مدت زمان بیشتری دم کنید.

 

در طبخ چینی سبزیجاتی مانند هویج و پیارچه بصورت رشته ای و بسیار باریک خرد میشوند که شما میتوانید بجای بریدن انها را رنده کنید ، گوشتی که در این برنج استفاده میکنید میتواند گوشت قرمز یا گوشت سفید باشد.

 

بازدید : 12,857 | نویسنده : نیلوفر بانو | دسته : غذای بین المللی
برچسب : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

» مطالب پیشنهادی

دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه های سایت


حراجی فروشگاه
سفيد كننده بدن  قالب قلبي كوكو و تخم مرغ زيپ پك ساعت و آینه دكوراتيو ناخن ژله اي شابلون طراحي ابرو تاتوي خط چشم گوشواره لاله گوش حراج چراغ خواب موزيكال لاكپشت
بالاي صفحه