نرگسی اسفناج

نرگسی

طرز تهیه : اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).

در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.

نرگسی

پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.

پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).