جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
حراج مانتو



 

کباب میگو

 

میگو کبابی

 

میگو 1 کیلو  .  جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  کره 50 گرم

زعفران 2 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری  .  سیر 3 حبه  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

کباب میگو

 

طرز تهیه : میگوها را بشوئید و درون کاسه ای بریزید سپس ابلیمو ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

  

کباب میگو 

 

پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید ، سیخ های چوبی یا فلزی را اماده کنید و میگوها را به سیخ ها بکشید ، کره را اب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.

 

کباب پز را اماده کنید و میگوهای سیخ کشیده شده را روی ان قرار دهید ، در زمان کباب شدن چند بار با قلمو روی میگوها را چرب کنید تا میگوها ترد باشند و خشک نشوند ؛ پس از اماده شدن میگوها را درون ظرف قرار داده و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو نمائید.

 

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 29,328
برچسب‌ها, , , , , , ,

کباب دو رنگ کباب قفقازی جوجه کباب تابه ای کباب بختیاری جوجه کباب عسلی کاپ میگو فلفلی با خامه ترش میگو کبابی با سالسای میوه

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها