جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی



 

کباب میگو

 

میگو کبابی

 

میگو 1 کیلو  .  جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  کره 50 گرم

زعفران 2 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری  .  سیر 3 حبه  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

کباب میگو

 

طرز تهیه : میگوها را بشوئید و درون کاسه ای بریزید سپس ابلیمو ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

  

کباب میگو 

 

پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید ، سیخ های چوبی یا فلزی را اماده کنید و میگوها را به سیخ ها بکشید ، کره را اب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.

 

کباب پز را اماده کنید و میگوهای سیخ کشیده شده را روی ان قرار دهید ، در زمان کباب شدن چند بار با قلمو روی میگوها را چرب کنید تا میگوها ترد باشند و خشک نشوند ؛ پس از اماده شدن میگوها را درون ظرف قرار داده و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو نمائید.

 

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 26,799
برچسب‌ها, , , , , , ,

جوجه کباب عسلی کاپ میگو فلفلی با خامه ترش میگو کبابی با سالسای میوه استیک با سس مخصوص استیک با سس سیر کباب تابه ای ( کباب دیگی ) بروشتای میگو و پنیر

چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها