کیک زنجبیلی
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی آماده کنید و آن را چرب کنید.
در یک کاسه شکر و کره را با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ را در مواد بشکنید و هم بزنید. سپس ملاس چغندر قند را اضافه و خوب مخلوط کنید. کاسه بزرگ دیگری انتخاب کنید و در آن دارچین، پودر میخک،آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را باهم زیر و رو کنید.
مخلوط آردی را به میکس تخم مرغی اضافه کنید. آب داغ را بریزید و کمی هم بزنید. حالا قالب را بیاورید و مایه کیک را درون آن سرازیر کنید و آن را به مدت 1 ساعت در فر بپزید تا وقتی چنگال در آن فرو کردید چیزی به آن نچسبیده باشد.
نکته: به جای ملاس چغندر می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸