نان سوسیسی

نان هات داگ مدل مار

آرد 3 لیوان  .  پودر خمیر مایه 3 قاشق غذاخوری  .  شکر 1/2 قاشق چایخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری

آب ولرم 1 لیوان  .  روغن مایع 2 قاشق غذاخوری  .  هات داگ 10 عدد  .  زرده تخم مرغ و پنیر پیتزا برای تزیین

نان سوسیسی

طرز تهیه : آرد را داخل کاسه ای بریزید و وسط آرد را گود کنید ، پودر خمیر مایه را با شکر و چند قاشق آب مخلوط کنید و داخل گودی بریزید و مخلوط کنید سپس یک لیوان آب ولرم ، نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید.

مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و ان را در محل گرمی به مدت 30 دقیقه قرار دهید ( نزدیک بخاری ، شوفاژ و ... ) تا حجم خمیر بیشتر شود.

نان سوسیسی

خمیر آماده را به 10 قسمت نقسیم کنید ، دست تان را مرطوب کنید و هر خمیر را به طول 30 سانتیمتر بکشید سپس هر خمیر را همانند شکل دور هات داگ بپیچید تا شکلی مانند مار پیدا کند ( شکل خمیر برای سر مار باید پهن تر و برای دم مار باریک تر باشد ).

روی صورت مار برشی بعنوان دهان ایجاد کنید و تکه ای فلفل دلمه ای قرمز قرار دهید ، برای چشم ها نیز از سیاه دانه ، فلفل سیاه و ... استفاده کنید ، زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس با قلمو سطح بدن مار را کامل زرده بمالید ، مقداری پنیر پیتزا نیز روی پشت مارها رنده کنید ( بجای پنیر میتوانید از کنجد استفاده کنید ).

در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مارها را با فاصله روی سینی بچینید ( سر مار باید بالا باشد ) ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 - 30 دقیقه قرار دهید سپس این نان خوشمزه را با سس مورد علاقه تان سرو کنید.