جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی
ابکش سینک

صفحه اصلی »غذاهای اصلی » خوراک » کشک بادمجان


 

کشک بادمجان

 

کشک بادمجان

 

بادمجان 5 عدد  .  پیاز 2 عدد  .  سیر 5 حبه  .  نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری

کشک 5 قاشق غذاخوری  .  گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

kashk bademjan

 

طرز تهیه : بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید ؛ پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ کردن با سیر رنده شده مخلوط و خوب له کنید.

 

نعنای خشک را 10 دقیقه در اب خیس دهید سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید ، پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

 

kashk bademjan

 

نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید ، کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی غذا کشیده شود.

 

کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ و کشک تزئین و سرو کنید ، میتوانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کنید و همراه با کشک بادمجان سرو نمایید.

 

نکته ها : میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید ، استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد ( گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود ) ؛ این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید ، کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.

 

پرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 82,820
برچسب‌ها, , , , ,

خورش کدو و بادمجان با مرغ خورش قیمه بادمجان آش بادمجان رولت گوشت و بادمجان آش بادمجان ( کرمانشاه ) آش رشته سنتی دلمه بادمجان

محصولات لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها