جدیــدترین مطالــب
مــــطالب تـــصادفی

صفحه اصلی »کیک و شیرینی » کيک » مافین قهوه و شکلات


 

کیک فنجانی قهوه

 

مافین قهوه و شکلات

 

ارد 200 گرم  .  پودر قهوه 25 گرم  .  بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  .  شکر 120 گرم  .  تخم مرغ 2 عدد  .  شکلات 150 گرم

روغن مایع 1/2 لیوان  .  شیر 1 لیوان  .  خامه در صورت تمایل برای تزیین مافین

 

مافین قهوه و شکلات

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

آرد را چند بار الک کرده و با پودر قهوه ، دارچین و بیکینگ پودر مخلوط کنید ، شکر را بهمراه شکلات های تکه شده به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

مافین شکلات

 

تخم مرغ و روغن را درون کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید.

 

شیر را کم کم به ان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند سپس مخلوط ارد را نیز درون کاسه ریخته و تمام مواد را به ارامی با قاشق مخلوط نمائید ( زیاد بهم نزنید ، فقط در حد مخلوط شدن مواد کافیست ).

 

مافین شکلات

 

به اندازه 3/4 هر قالب از مواد کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل روشن شده است قرار دهید ، کیک های مافینی را چک کنید ( نوک چاقو را درون کیک فرو ببرید و بیرون بکشید ، اگر پس از بیرون اوردن تمیز بود یعنی کیک پخته است ) تا به اندازه کافی پخته شده و پف کرده باشد.

 

پس از اینکه کیک ها اماده شد از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر  کنید سپس از قالب خارج کرده و اجازه دهید کیک ها خنک شوند ، میتوانید از قالب های کاپ کیک هم برای تهیه مافین استفاده کنید ، میتوانید داخل مافین یا روی آن را در صورت تمایل با خامه زده شده یا شکلات آب شده تزیین کنید.

 

نکته ها : میتوانید بجای پودر قهوه از پودر کاکائو یا نسکافه استفاده کنید ، شکلات هایی که برای داخل کیک استفاده میکنید باید سفت باشند ؛ حتما قبل از مخلوط کردن مواد دیگر شکلات های تکه شده را در مخلوط ارد بغلطانید تا در زمان پخت کیک ته نشین نشوند

 

Translate to Englishپرینت مطلب نویسنده : نیلوفر بانو | بازدید : 52,333
برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , ,
آموزش تزیین کیک شکلاتی با اسمارتیز کیک ترافل شکلاتی ترافل خامه ای شکلاتی تافی کره ای کیک دسر ویکتوریا مافین موز و سیب مافین مغز دار با کرم وانیل
چسب لاغری
دیدگاه» مشاهده تمام دیدگاه ها